Середа, 24 Квітня 2024 р.
13 Лютого 2015

МУЗЕЄВІ – КОНВЕРТ, ФІЛАТЕЛІСТАМ – СВЯТО

Вітаючи із 125-річчям Кам’янець-Подільський історичний музей-заповідник, «Укрпошта» випустила лімітовану серію конвертів із зображенням Старої фортеці.

МУЗЕЄВІ - КОНВЕРТ, ФІЛАТЕЛІСТАМ - СВЯТО

Конверт

11 лютого за ними шикувалися черги філателістів, які не могли упустити шансу взяти участь у їхньому урочистому спецпогашенні. В рамках першого музейного форуму, що відбувся в стінах Картинної галереї, спільно з представницею «Укрпошти» свіжі штампи на художніх конвертах із зображенням музею-заповідника розставляли його директор Віктор ТРАВІНСЬКИЙ і заступник міського голови Сергій БАБІЙ.

– Поштові конверти до нашого ювілею – це спільний проект музею-заповідника і «Укрпошти», – каже Віктор Травінський. – Спецпогашення – справжнє свято для філателістів, і ми радіємо, що воно відбулося саме завдяки музею. Конвертів із зображенням музею-заповідника виготовлено всього 42 тисячі екземплярів. Їх уже можна придбати у поштових відділеннях, тож невдовзі вони розійдуться по всьому світу і таким чином активно популяризуватимуть наш музей і місто загалом.