Четвер, 25 Квітня 2024 р.
20 Лютого 2015

«КАЛИНКА» НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДО ВІДКРИТТЯ?

Днями прес-служба міськради оприлюднила інформацію про візит міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА та начальника міськуправління освіти і науки Світлани СТАРЧЕНКО до садочка №19 (вул.Тімірязєва, 130), аби оцінити, наскільки заклад готовий прийняти дошкільнят. Чиновники обнадіяли, що дитячий сміх майже сотні наймолодших кам’янчан «Калинка» нарешті почує вже цього літа.

«КАЛИНКА» НАБЛИЖАЄТЬСЯ ДО ВІДКРИТТЯ?Нагадаємо, що перипетії із садочком тривають не один рік. За право володіння приміщенням міська влада виклала колишньому власнику – швейній фабриці – 1 млн. 400 тис.грн. А ось кошти на реконструкцію чиновники шукали в Держбюджеті, а також у скарбницях області та міста. Червону стрічку планували перетнути ще 2013 р. Й хоча два роки тому заклад вийшов на фінішну пряму і готувався до помпезного відкриття, проте справа загальмувалася через брак коштів на його утримання.

Нині ж, як повідомляє прес-служба, облаштування нового садочка європейського зразка майже завершено, залишилося лише профінансувати окремі роботи. Тут встановлено сучасні дитячі меблі, облаштовано спальні й ігрові кімнати, спортзал, харчоблок, медкімнату та санвузли.