П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
20 Лютого 2015

СКІЛЬКИ ЗЕКОНОМИМО НА ПЕЛЕТАХ?

Кам’янець-Подільський продовжує активно працювати над зменшенням споживання природного газу та переходом на альтернативні види палива. Місто успішно реалізує проекти з будівництва котелень на пелетах.

12 лютого міський голова Михайло Сімашкевич спільно з директором КП «Міськтепловоденергія» Валерієм Гордійчуком оглянули, як працюють котельні на вулицях Жукова, Вокзальній і Франка.

– Наше завдання – забезпечувати жителів теплом за будь-яких обставин, адже не відомо, які проблеми можуть виникнути з постачанням газу. На щастя, в Кам’янці заздалегідь почали роботу з будівництва котелень на альтернативних видах палива, і, як свідчить результат, вона була недаремною. Тому найближчим часом запустимо в дію ще дві котельні – й фактично більшість мікрорайонів  вже не залежатимуть від блакитного палива, – зазначив Михайло Євстафійович.

Окрім того, міський голова дав доручення зробити аналіз ефективності роботи котелень, порахувати, якої економії вдалося досягти завдяки вже запущеним котельням, та оприлюднити результати у засобах масової інформації.

Прес-служба КП «Міськтепловоденергія».