Четвер, 25 Квітня 2024 р.
13 Березня 2015

В АТО ВІДПРАВИЛИ «ЗАЛІЗНИХ КОНЕЙ»

В АТО ВІДПРАВИЛИ «ЗАЛІЗНИХ КОНЕЙ»

П’ять позашляховиків і вантажівку ГАЗ-66 вчора у зону АТО нашим військовим передали місцеві підприємці Віктор БУЯНОВСЬКИЙ і Максим ЯМКОВИЙ. Подарунки стали справжнім сюрпризом для захисників.

Транспорт, який благодійники шукали по всій Україні, кам’янецькі автослюсарі переобладнали для потреб військових. Як зазначили підприємці, вони зважали на побажання бійців і специфіку підрозділів. Два автомобілі передали начальнику міськвідділу міліції Віталію КОЗЯРУКУ. З його слів, позашляховик віддадуть спецпідрозділу з охорони громадського порядку «Торнадо», а УАЗ – хмельницькому підрозділу «Богдан». До речі, вже не один місяць вони виконують завдання на сході країни. ГАЗ-66 допомагатиме 8-му окремому полку спецпризначення. Дві іномарки передадуть іншим спецпідрозділам, назви яких не розголошуються.

Джип «Opel Frontera», подарований воїнам 5-го батальйону ДУК, того ж дня вирушив на передову. Автомобіль, наповнений продуктами харчування та необхідними речами від волонтерів, повіз доброволець Геннадій Яцюк з позивним «Явір».