Субота, 20 Квітня 2024 р.
13 Березня 2015

ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ ОТРИМАЛИ ВИХІДНИЙ

Восени у робочих графіках українців з’явиться ще один вихідний. Завдяки рішенню Верховної Ради, червоним днем у календарі стане День захисника України, який за ініціативою Президента святкуватимуть 14 жовтня. За відповідне рішення проголосували 244 нардепи.

Ухваливши закон, депутати остаточно поховали День захисника Вітчизни, який відзначався 23 лютого, і доповнили новим абзацом Кодекс законів про працю України. Тож відтепер свято Покрови Пресвятої Богородиці українці відзначатимуть як державне.   

Вл. інф.

ДІТЕЙ УЧАСНИКІВ АТО ОЗДОРОВЛЯТЬ У ПОЛЬЩІ

На запрошення війта гміни Тарново Подгурне Тадеуша ЧАЙКИ 50 дітей сімей учасників АТО (діти шкільного віку та особи, які їх супроводжують) матимуть змогу протягом двох тижнів улітку відпочити в Польщі.

Перший тиждень юні кам’янчани проведуть у гміні Тарново Подгурне, другий – у гміні Бардо (в горах).

Попередньо відпочинок запланований на 13-26 липня 2015 р.

УЧАСНИКАМ АТО – ЗВІЛЬНЕННЯ ВІД КВАРТПЛАТИ

Департамент соціального захисту населення проводить прийом документів від учасників антитерористичної операції та членів їхніх сімей для звільнення від сплати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. Для отримання такої пільги подаються:

– документ, що підтверджує участь в АТО;

– копія паспорта або іншого документа, який підтверджує місце реєстрації учасника АТО;

– копія паспорта заявника.

Документи приймаються за адресою: вул.Шевченка, 26, каб. №16, щодня, з 8.00 до 17.15, у п’ятницю – до 16.00, обідня перерва – з 12.00 до 13.00. Телефон для довідок: 5-04-26.

Людмила ПОЗИНЮК, директор департаменту соціального захисту населення.