П'ятница, 29 Березня 2024 р.
20 Березня 2015

УНІВЕРСИТЕТУ ДОДАЛИ «ЗОЛОТА»

12-14 березня в Київському палаці дітей та юнацтва відбулася VI Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2015», організована Міністерством освіти і науки України, Національною академією педагогічних наук України і компанією «Виставковий світ».

УНІВЕРСИТЕТУ ДОДАЛИ «ЗОЛОТА»

Щороку захід представляє найбільшу кількість національних вищих, професійно-технічних, загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних навчальних закладів, інститутів післядипломної педагогічної освіти, а також закордонних навчальних закладів та освітніх агенцій, наукових установ, підприємств, що презентують технічне обладнання та програми для впровадження в освітню практику.

Цьогоріч взяли участь 750 навчальних закладів з 22 регіонів України, а також заклади освіти та агенції з Латвії, Литви, Швейцарії, Польщі, Чехії, Франції, Великої Британії, Канади, Словаччини, Естонії, США та Молдови.

12 березня відбулося нагородження переможців конкурсу з тематичних номінацій, у якому взяли участь понад сім десятків учасників. Кам’янець-Подільський національний університет ім.Івана Огієнка отримав диплом і золоту медаль за найкращу роботу в номінації «Сучасний навчальний заклад як соціокультурний осередок громадянсько-патріотичного виховання дітей та студентської молоді». Автори-укладачі матеріалів, підготовлених на конкурс із зазначеної номінації (науково-практичний проект «Україна починається з мене!») – науково-педагогічні працівники кафедри педагогіки дошкільної, початкової, середньої і вищої освіти та управління навчальним закладом.

Крім того, університет взяв участь у рейтинговому виставковому конкурсі для вишів III-IV рівнів акредитації «Лідер вищої освіти України».

Участь у виставці відбулася з ініціативи та за підтримки ректора Сергія КОПИЛОВА і завдяки професіоналізму колективу.

Василь КОБИЛЬНИК, проректор з науково-педагогічної роботи К-ПНУ ім.Івана Огієнка.