Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
24 Квітня 2015

ЛИТОВЦІ ПРОСТЯГНУЛИ РУКУ ДОПОМОГИ

ЛИТОВЦІ ПРОСТЯГНУЛИ  РУКУ ДОПОМОГИДоки наша держава з горем пополам виділяє гроші на підтримку бійців, реальну допомогу вони відчувають з боку волонтерів, звичайних людей, а також міст-побратимів і українців, які оселилися за кордоном.

Так, у литовському місті Укмерге відбулася низка акцій, зокрема і благодійний концерт на підтримку кам’янецьких воїнів. Литовці активно ділилися коштами і необхідними речами.

17 квітня допомогу до Кам’янця привезла литовська делегація, в складі якої директор адміністрації Укмергеського районного самоврядування Стасис Яцкунас і член ради Йонас Грибаускас. Крім того, громада з Укмерге надіслала для наших бійців 3100 євро.

Гості із Литви відвідали Алею слави на міському кладовищі, віддавши шану нашим полеглим воїнам.

ДОПОМОГА З-ЗА ОКЕАНУ

Віталій ГЛІЦИННе могли спокійно спостерігати за подіями в рідній країні й українці, які нині проживають за океаном. Частину коштів, зібраних українцями США, на прохання командира Центру розмінування полковника Володимира РОДІКОВА вони адресували підполковнику запасу Віталію ГАЛІЦИНУ, який у серпні 2014 р. під Новоазовськом зазнав важких поранень лівої руки, черевної порожнини та найстрашніше – перестав бачити. До 2010 р. він служив у стінах цієї частини. Загалом за його плечима понад двадцять років військової служби та участь у миротворчій операції в Іраку.

Захищати рідну землю військовий пішов добровільно, приєднавшись до батальйону «Азов». Там він був інструктором з розмінування.

Вчора у присутності заступника начальника центру по роботі з особовим складом Богдана БЕРКУТИ та колишнього товариша по службі Андрія ЛЕВКОВЦЯ 500 доларів були передані бійцю та його матері. Як зазначила Людмила Владиславівна, така підтримка їм вкрай необхідна. Військовий уже пережив декілька операцій у Німеччині та Україні, попереду – нові та період реабілітації.

Підтримати воїна матеріально може кожен із нас, переказавши кошти на картку Людмили Галіциної: 51 68 75 72 31 91 91 11 (Приватбанк).