П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
15 Травня 2015

ДУНАЄВЕЦЬКИЙ СУД ВИСЛУХАВ КАМ’ЯНЕЦЬКИХ СВІДКІВ

Уже понад три місяці судді Дунаєвецького районного суду розглядають гучну справу, що стосується вбивства кам’янчанина Павла ТЕПЛЮКА. Звичний сценарій, в якому підсудний шокує своєю поведінкою, повторюється і в судовому залі сусіднього району.

Розглядати справу взялася колегія у складі головуючого судді Олександра Маринчука та суддів Алли Кучерявої і Валентини Артемчук. Призначили підсудному й іншого адвоката – Володимира Мукаса.

Вже після перших засідань працівники Дунаєвецького райсуду ізолювали камеру підсудного поліетиленовою плівкою, аби він не плював на присутніх. Утім конфліктів у залі суду не поменшало. Аж ніяк не розряджали ситуацію люди, котрі приїжджали підтримати обвинуваченого – декотрі засідання не обійшлися без виклику «швидкої» та міліції.

Дунаєвецькі судді вислухали майже всіх свідків. Очевидці злочину знову розповідали про те, що бачили й чули тієї ночі, називаючи підозрюваного вбивцею, а він дозволяв собі образи та нецензурщину. Наразі в суді залишилося вислухати ще декількох свідків, про виклик яких клопотав підсудний. Наступне засідання перенесли на 21 травня. А поки що рідним Павла доводиться лише сподіватися, що трирічна судова тяганина завершиться справедливим вироком суддів…