Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
19 Червня 2015

ВЕРЕТА ЗАКОРДОННИХ СПРАВ

Протягом червня міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ здійснив декілька робочих візитів за кордон.

ВЕРЕТА ЗАКОРДОННИХ СПРАВ

– Вчора завершився його триденний візит до Відня, де кам’янецький мер став учасником міжнародного форуму з енергоефективності.

– Ще в листопаді 2014 р. до Кам’янця приїжджали представники Світового банку в рамках реалізації проекту технічної допомоги «Україна – трансформаційне підвищення енергетичної ефективності у містах». Для подальшого співробітництва обрано лише три міста України: Київ, Тернопіль і Кам’янець-Подільський, – розповідає Михайло Євстафійович. – Проект має допомогти цим містам заснувати місцевий потенціал для розробки та залучення інвестицій в енергоефективну трансформацію міських комунальних підприємств, інфраструктури, будівель.

– А протягом 12-14 червня міський голова відвідав польське місто Каліш, куди його запросили на офіційне засідання сесії міської ради.

Впродовж останніх років Кам’янець активно розвиває дружні відносини із польськими містами.

Як повідомляє прес-служба міськради, партнери з Польщі неодноразово надавали гуманітарну допомогу нашому місту для переселенців зі сходу та військовослужбовців.

Триває співпраця і в соціальній сфері. Зокрема, з 25 липня до 8 серпня 40 дітей кам’янчан-учасників АТО відпочиватимуть у польському місті Тарново-Пудгурне.