Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
17 Липня 2015

У ЦЕНТРІ РОЗМІНУВАННЯ ВЧАТЬ І ВОДОЛАЗІВ

Протягом місяця на базі Центру розмінування проводяться центральні збори з керівниками водолазних робіт, командирами підрозділів та інструкторами-водолазами.

Востаннє такий захід у Кам’янці відбувся ще 2012 р. на базі факультету військової підготовки національного університету. Провести збір водолазів саме на базі нашого Центру розмінування доручило керівництво Генерального штабу ЗСУ, бо вона на сьогодні є однією з найкращих: водолазне спорядження нового покоління і клас водолазної підготовки, киснева дільниця, навчальне озеро та інші споруди для виконання водолазних підривних робіт.

Для військових нашого міста ця подія стала знаковою, адже не лише вплине на розширення центру, але й сприятиме появі нових місць проходження служби та зможе повернути школу підготовки висококваліфікованих фахівців-водолазів для виконання завдань підводної розвідки мостів, гідроспоруд і стратегічних об’єктів, яких нині так не вистачає під час проведення операцій у зоні АТО.

Тож військові сподіваються, що водолазна справа в Кам’янці не зникне, а збори фахівців на базі Центру розмінування відтепер будуть щорічними.


Разом із Денисом СВАРНИКОМ і Віталієм ШУЛЯКОМ присягу на вірність українському народові склала Оксана ВІТЯЗЬ

А 16 липня Центр розмінування поповнили новобранці. До присяги приведено трьох військовослужбовців, серед яких одна жінка. Разом із Денисом СВАРНИКОМ і Віталієм ШУЛЯКОМ присягу на вірність українському народові склала Оксана ВІТЯЗЬ.