П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
24 Липня 2015

НЕ ВСЕ ТЕ БОРГИ, ЩО РАХУНКИ

Ви справно платили за природний газ, правильно рахували використані куби – і раптом отримуєте рахунок із чималою сумою боргу. Не панікуйте – це може бути помилка. Минулого тижня такі паперові повідомлення від нового постачальника газу – ТОВ «Хмельницьгаз збут» – отримали чимало кам’янчан.

Дивним чином майже по півтисячі гривень заборгували за газ навіть мешканці, які щомісяця сумлінно платять за спожите. Не дивно, що розіслані папірці масово повернулися до Кам’янець-Подільського управління з експлуатації газового господарства – в руках обурених споживачів. По коментар ми звернулися до директора управління Якова ГАРШТА.

– Про цю ситуацію знаю. До нас уже звернулися багато мешканців, щодня приймаємо по 500 осіб, – каже Яків Йосипович. – Але прошу населення не панікувати. Ми все відкорегуємо й наведемо порядок у розрахунках. Можливо, виник збій. Якщо це наша помилка – вибачимося, якщо ж справді є борг – мешканцю доведеться заплатити. Проте не варто відразу бігти в управління й вистоювати довжелезні черги. З платіжками розбиратимемося поступово.

Зі слів директора, не потрібно й поспішати платити за вказаним рахунком. Абонентам, які впевнені у відсутності заборгованості, треба спочатку з’ясувати ситуацію в управлінні. Для цього при собі необхідно мати абонентську книжку із записом останнього показника лічильника, а також паспорт та ідентифікаційний код, щоб відразу укласти договір із новим постачальником. Наразі ж можна платити за старою абонентською книжкою.