П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
24 Липня 2015

«БАНДИТІВ» ВИВЕЗЛИ ІЗ ЦЕНТРУ МІСТА

Вхід у зал із «однорукими бандитами», що діяв на вул.Князів Коріатовичів, міліціонери «вирізали» 22 липня, вилучивши звідти 10 гральних апаратів, гроші та бухгалтерську документацію.

«БАНДИТІВ» ВИВЕЗЛИ ІЗ ЦЕНТРУ МІСТА

За прикритими жалюзями вікнами та вивіскою «Скарбничка краси» прямо у центрі міста маскувався гральний бізнес. Прийти по порцію адреналіну та з бажанням швидкої наживи могли лише перевірені клієнти, заздалегідь домовившись із адміністратором. 

Очільник міськвідділу міліції Володимир КАЛАШНІК, який у квітні вже намагався викорінити гральний бізнес, так прокоментував цю подію:

– Отримавши ухвалу Кам’янець-Подільського міськрайонного суду, працівниками міжрайонного відділу №2 управління протидії злочинності у сфері економіки спільно з колегами з інших міліцейських підрозділів і спецпідрозділу «Сокіл» проведено санкціонований обшук. Щоправда, аби потрапити в приміщення, довелося вирізати двері болгаркою, які гравці та адміністратори закладу відмовились відчинити.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.203-2 «Зайняття гральним бізнесом» ККУ. Такі дії караються штрафом від 170 тис. до 680 тис.грн. з конфіскацією грального обладнання.

Того ж дня міліція із обшуками навідалася і в решту підпільних гральних закладів, однак на момент їхнього візиту гральну техніку звідти вивезли.