Четвер, 25 Квітня 2024 р.
7 Серпня 2015

БУДУЮТЬ, ЛАТАЮТЬ ЗИМИ ЧЕКАЮТЬ

КП «Міськтепловоденергія» продовжує переходити на альтернативні види палива. У місті вже діють п’ять котелень, які працюють на солом’яних пелетах і деревині. Наразі проводяться масштабні роботи з переведення на тверді види палива найбільшої кам’янецької котельні на вул.Жукова, 2. Вона забезпечує теплом мікрорайон Жовтневий. Після реконструкції тут будуть працювати по два котли на солом’яних пелетах і дерев’яній щепі. Наразі будується приймальний бункер для палива.

БУДУЮТЬ, ЛАТАЮТЬ ЗИМИ ЧЕКАЮТЬ

Цього року силами КП «Міськтепловоденергія» буде замінено понад 1000 м попередньо ізольованих труб, що постачають тепло в домівки кам’янчан. На початку серпня вже завершено прокладання труб на вулицях Драй-Хмари та Данила Галицького. Активно ведуться роботи на вул.Матросова. На черзі вул.Драгоманова, де також поміняють понад 180 м старої мережі. Позапланово додалася і заміна 150 м магістральної мережі, яка пролягає через територію колишньої тютюнової фабрики.

Завершуються роботи з облаштування нової сертифікованої лабораторії для повірки теплових лічильників. Такого типу лабораторія буде єдиною на Хмельницьку та Чернівецьку області. Нове обладання вкрай необхідне для нашого міста, адже щороку збільшується кількість будинкових теплових лічильників, які потрібно періодично повіряти. Поки повірка проводиться в Києві, і людям доводиться місяцями чекати своєї черги. Після введення в експлуатацію нової лабораторії ці роботи значно пришвидшаться.

Вероніка ДЕНИСЮК, прес-служба КП «Міськтепловоденергія».