Четвер, 18 Квітня 2024 р.
28 Серпня 2015

ЧИ ВРЯТУЄ ДАІ МОЛОДІЖНУ?

Свіжовстелений асфальт на вулиці Молодіжній, що в селищі Першотравневому, ризикує перетворитися на свіжовибиті ями. Поки комунальники дорогу ремонтували, габаритні вантажівки продовжували її руйнувати, не зважаючи на дорожні знаки, що забороняють проїзд тут важкого транспорту.

Спостерігаючи, як колеса багатотонників розбивають дорожнє покриття, мешканці селища зрозуміли, що ремонт вулиці, якого чекали не один рік, може виявитися даремним. Тому люди звернулися до міської влади з проханням взяти під контроль благоустрій відремонтованої вулиці. Надіслали листа кам’янчани і до «Подолянина».

«Ми дуже вдячні за ремонт дороги, але всі витрати можуть бути марними через цілодобовий рух великовагового автотранспорту з причепами по свіжому асфальту», – пишуть люди.

У міськраді цілком погоджуються, що дорожнє покриття та витрачені на нього гроші потрібно рятувати.

– Дорога справді була «вбита» великогабаритними автомобілями. Тому ми вирішили зробити капітальний ремонт, на який витратили великі кошти. І дуже хочемо, щоб вантажівки не зруйнували знову дорожнього покриття, – каже заступник міського голови Сергій БАБІЙ. – Коли відкриємо вулицю, відразу звернемося до працівників ДАІ з проханням реагувати на порушення.