П'ятница, 29 Березня 2024 р.
4 Вересня 2015

У МІСТІ ЗАПРАЦЮВАВ НОВИЙ САДОЧОК

Синьо-жовті повітряні кульки, весела музика, яскраві малюки, схвильовані батьки, почесні гості та величезна кількість подарунків – з таким розмахом святкували перше за останні роки відкриття нового дитячого садочка в Кам’янці. 30 серпня своїх маленьких господарів та почесних гостей зустрічав ДНЗ №19 «Калинка», що розташувався на вул.Тімірязєва.

У МІСТІ ЗАПРАЦЮВАВ НОВИЙ САДОЧОК

Червону стрічку на вході урочисто перерізали міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ, начальник управління освіти і науки міста Світлана СТАРЧЕНКО і народний депутат Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО. Після урочистостей на ганку закладу вони привітали дошкільнят та їхніх батьків і вручили подарунки малюкам.

Перші вихованці дитячого садка «Калинка» тільки почали освоювати величезну територію свого «нового дому». Але вже сьогодні закладу є чим похвалитися і пишатися. Тут є все, що необхідно для комфорту, безпеки, а головне, для радості малечі. Адже в своє володіння дітлахи отримала дошкільний заклад європейського зразка.

За право володіння приміщенням садка декілька років тому міська влада виклала колишньому власнику – швейній фабриці – 1 млн. 400 тис.грн. З Державного бюджету на його відновлення було виділено 2 млн. 600 тис.грн., решту робіт фінансувала міська влада.

Символічний ключ від закладу, де підростатимуть понад 60 вихованців у п’яти групах, завідувач дитячого садочка Наталія МАЛЕНЬКА отримала з рук міського голови. Символом-оберегом «Калинки» відтепер служитимуть молоді кущі калини, які разом із дітьми Михайло Сімашкевич і Володимир Мельниченко висадили на території садочка.

Аліна ПЕРЕБЕЙНІС, спец. для «ПОДОЛЯНИНА».