Четвер, 25 Квітня 2024 р.
25 Вересня 2015

ЕКОЛОГІЧНЕ НАВЕРНЕННЯ

Кам’янецькі молодіжні спільноти парафій УГКЦ спільно із ГО «Чисті схили» стали одними із переможців Всеукраїнського конкурсу соціальних проектів «Хочу! Можу! Зроблю!».

Свій проект «Екологічне навернення «Славен будь!» кам’янчани втілять 17 жовтня. Вони отримали грант на 7 тис.грн. від Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ. За ці кошти будуть роздруковані банери та брошури з екологічними закликами, закуплені необхідні речі для прибирання сміття в каньйоні, придбані саджанці дерев та організоване частування з конкурсами для тих, хто долучиться до акції.

– Цей екологічний проект є абсолютно новим для нас, – каже координатор Інна ТКАЧ. – Ми взяли за зразок енцикліку Папи Франциска «Екологічне навернення «Славен будь!», в ньому є всі засади сучасного озеленення та підтримання нормального екологічного стану довкілля. Закликаємо долучитися до прибирання сміття та висаджування дерев усіх кам’янчан. Дерева саджатимемо біля кам’янецьких парафій УГКЦ. Можемо посадити і в інших місцях, але коли будемо впевнені, що за ними хтось доглядатиме. Звертатися за тел.: 067-381-81-64, або в соцмережах до ГО «Чисті схили».