П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
11 Грудня 2015

МРЕВ ЛІКВІДОВАНО. ПРАЦЮЮТЬ СЕРВІСНІ ЦЕНТРИ

Вслід за реформуванням міліції в Україні ліквідували міжрайонні реєстраційно-екзаменаційні відділи Державтоінспекції. Замість колишніх МРЕВ сьогодні починають працювати так звані сервісні центри.

У Хмельницькому створили регіональний сервісний центр, а по області – п’ять територіальних. Один із них розташований і в Кам’янці, за адресою колишнього МРЕВ: вул.Заводська, 6а. Поки що центр налагоджує роботу.

Як коментує виконувач обов’язків начальника Кам’янець-Подільського територіального сервісного центру Юрій ГРИСЬКО, першим кроком у роботі новостворених органів є заміна довідки-рахунка при реєстрації автомобіля на договір купівлі-продажу, який у сервісному центрі оформляється безкоштовно.

Загалом центри надають послуги з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів, прийняття іспитів і видачі посвідчень водія, свідоцтв про підготовку водіїв, що перевозять небезпечні вантажі, та про допуск транспорту до перевезення таких вантажів тощо. Крім того, наразі розробляються й додаткові послуги, які надаватимуть центри. До речі, до будь-якого з них можна звернутися незалежно від місця проживання і реєстрації.