Четвер, 25 Квітня 2024 р.
18 Грудня 2015

ЗАМІСТЬ ВЛАСНИКА НАКРИЛИ ПЕРЕВІЗНИКА

Чергову партію обладнання підпільного залу гральних автоматів у самому центрі міста 16 грудня вилучили місцеві поліцейські.

ЗАМІСТЬ ВЛАСНИКА НАКРИЛИ ПЕРЕВІЗНИКА

Викрити зловмисників, які займалися нелегальним бізнесом, вдалося завдяки повідомленню від кам’янчанина. На підозріле приміщення на вул.Князів Коріатовичів неодноразово надходили скарги правоохоронцям. За цим фактом уже було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.203 (заняття гральним бізнесом) ККУ.

Втім цього разу поліцейським вдалося наступити на гарячі сліди порушників закону. Опергрупа, що прибула на місце виклику, заблокувала чорний бус, куди вантажили техніку.

– Оглянувши мікроавтобус, слідчий виявив і вилучив 21 системний блок, 12 моніторів та платіжний термінал, – коментує старший інспектор відділу поліції Ольга ШМОРГАЛ. – Як з’ясувалося, чоловік, який вивозив вантаж, був найнятим перевізником. Його послуги замовили в телефонному режимі. Вийти на слід власника техніки поки що не вдалося. Вилучене майно направлено на експертизу до Хмельницького.

А от мешканці двору навіть без експертизи стверджують, що накрили правоохоронці зал із гральними автоматами. Адже неодноразово бачили, як у металеві двері, обладнані відеокамерою, заходило чимало молодиків.