П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
18 Грудня 2015

МИКОЛАЙЧИКИ ВІД РОДИНИ МЕРА

Напередодні Новорічних свят у дива вірить кожен. Проте найбільше на здійснення найзаповітніших мрій сподіваються діти. Повірити в казку особливо хочеться малюкам, позбавленим батьківського тепла. Чимало таких діток перебувають в обласному дитячому спеціалізованому санаторії.

МИКОЛАЙЧИКИ ВІД РОДИНИ МЕРА

Напередодні Дня святого Миколая з гостинцями і сюрпризами до них завітав міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ. Разом із дружиною Аллою Сергіївною та заступником Вадимом САВЧУКОМ мер потішив малечу чималими пакунками подарунків. Гостям вихованці закладу віддячили щирими усмішками та творчим виконанням новорічних віршів і пісень.

Особливим візит Михайла Євстафійовича та Алли Сергіївни став для юних кам’янчанок, які мають проблеми зі здоров’ям чи опинилися в складних життєвих обставинах. Напередодні Новорічних свят родина мера започаткувала акцію, в рамках якої для дівчат було пошито святкові вечірні сукні. Замовили їх в одному з найбрендовіших у нашому місті салонів весільних і вечірніх суконь «Лоранж» (засновник і керівник Анжела ПАВЛЕНКО).

– Кожна дівчина в дитинстві мріє про розкішну сукню, але, на жаль, не всі маленькі красуні мають можливість придбати омріяну річ, – розповідає Алла Сімашкевич. – Тому юним кам’янчанкам, котрі перебувають у спеціалізованому закладі, ми вирішили зробити саме такий новорічний подарунок.

Сюрприз родині мера таки вдався. І свідчили про це не слова, а щирі та радісні усмішки дівчат, котрі приміряли сукні справжніх принцес.

За матеріалами прес-служби міськради.