Четвер, 28 Березня 2024 р.
25 Грудня 2015

ЗТМ НАРОЩУЄ ТЕМПИ ВИРОБНИЦТВА ГАРМАТ

Потужним технічним тилом для українських військових сьогодні став кам’янецький «Завод точної механіки». Впродовж останніх півроку державне підприємство, що входить до складу «Укроборонпрому», перейшло на рекордні темпи виробництва зброї.

Прес-служба Державного концерну «Укроборонпром» повідомляє, що за період із серпня по грудень завод ви-робив більше продукції, ніж за останні 2,5 роки – це 99 автоматичних гармат калібру 30 мм, 250 тис. ланок Л-30, а також 256 комплектів ЗІП.

«Підприємство більш ніж у 6 разів перевиповнило фінансовий план. За п’ять місяців запланований фінплан у розмірі 12 млн.грн. було виконано на 75 млн.грн.», – ідеться на офіційному сайті «Укроборонпрому».

Нагадаємо, що сьогодні кам’янецьким заводом керує 35-річний Мирослав ХАЛІК родом із Кишинева. Молодий очільник має досить насичене резюме. В минулому він працював помічником транспортного прокурора в Херсонській та Одеській областях. Також Мирослав Олександрович побував на керівних посадах – свого часу очолював ДП «Євпаторійський морський торговельний порт», а згодом – і Керченський та Севастопольський морські торговельні порти. 2014 р. його призначили на посаду генерального директора Державного підприємства «Конструкторське бюро «Артилерійське озброєння».