П'ятница, 29 Березня 2024 р.
1 Січня 2016

ІНОЗЕМЦІ-САПЕРИ ЩЕ Й САНТА КЛАУСИ

ІНОЗЕМЦІ-САПЕРИ ЩЕ Й САНТА КЛАУСИ

Неймовірний вихор святкового настрою й повні міхи подарунків і солодощів вихованцям ДНЗ №17 «Світлячок» напередодні Нового року подарували інструктори Збройних сил Канади, які наразі працюють у Кам’янці-Подільському. До садочка канадські військові, які цього дня перевтілилися в ельфів, завітали зі справжнім Санта Клаусом.

– Кожен із нас намагається робити гарні вчинки щодня, адже милосердя та благодійність дуже важливі для канадців. Ще більше гарних справ хочеться робити на Різдво, – розповів «Подолянину» представник Збройних сил Канади майор ЛІТТЛЧАЙЛД. – Допомогти цьому садочку нам порадили кам’янецькі лінгвісти та перекладачі, які працюють із нами. В листах Санті дітки написали, про які дарунки мріють. Вони просили ляльки, машинки, конструктори. Я – батько трьох дітей і вчергове переконався, що діти однакові всюди. І в Канаді, і в Україні вони найбільше полюбляють бавитися, співати та отримувати подарунки.

Як зізналися благодійники, на омріяні іграшки, одяг і необхідні речі для закладу (пральну машину, принтер, DVD-плеєр, вогнегасники) вони витратили понад 50 тис.грн.