Четвер, 28 Березня 2024 р.
1 Січня 2016

БЛАГОДІЙНІСТЬ

ЗАХИСНИКАМ ВІД ДІД МОРОЗА

17 грудня на вулиці Соборній працювала «Майстерня Діда Мороза».

«Майстри» – члени  волонтерського загону «Соколята» ЗОШ №15 – пакували для бійців АТО новорічні подарунки: солодощі, сувеніри-янголятка, листівки-подарунки, обереги. Це результат тісної співпраці управління освіти і науки міськради, шкіл міста та організації «Волонтери Кам’янця-Подільського».

Було зроблено та запаковано 500 пакунків-подарунків, які, за словами волонтерки Іоланти ОСТАПИШЕНОЇ, будуть доставлені в зону проведення АТО для бійців-кам’янчан. Тож із новорічними святами привітають кожного захисника.

ДЛЯ ТИХ, ЧИЇ БАТЬКИ ЗАХИЩАЮТЬ МИР

Антитерористична операція на сході України вносить корективи не лише в життя військових, а й у життя їхніх родин.

Чи не найболючіше відсутність тата протягом кількох місяців переживають діти. Вони з нетерпінням і трепетом чекають на батьків із війни.

28 грудня в РЦКМ «Розмай» відбувся святковий концерт для дітей учасників АТО. З Новим роком малечу привітали міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і народний депутат Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО.

Крім побажань, щоб усі українські сім’ї 2016 року були разом, і родини не чекали батьків із передової, малеча отримала солодкі подарунки.

ПОДЯКУВАЛИ ЗА ДОПОМОГУ ВІЙСЬКОВИМ

З метою надання допомоги військовослужбовцям, які повернулися із зони АТО, півтора року тому міський голова Михайло Сімашкевич виступив з ініціативою запровадження соціальних карток.

Досить швидко проект було втілено в життя, і власники карток учасника антитерористичної операції отримали знижки на товари в магазинах і аптеках нашого міста.

Вдалося реалізувати ідею завдяки всім небайдужим, хто погодився допомогти родинам захисників.

24 грудня в сесійній залі міськради мер подякував підприємцям і власникам фармацевтичних закладів за підтримку військових.

За матеріалами прес-служби міськради.