Середа, 24 Квітня 2024 р.
7 Січня 2016

ДОПОМОГУ ВІД КАМ’ЯНЧАН ВІДВІЗ САМ МЕР

Уже другий рік поспіль напередодні Різдва міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ їде до хлопців на передову. Нині на схід він повіз гостинці, зібрані під час акції «Зігрій солдата!»  пересічними кам’янчанами, школярами, а також допомогу від польських партнерів.

ДОПОМОГУ ВІД КАМ’ЯНЧАН ВІДВІЗ САМ МЕР– Для захисників важлива наша підтримка, особливо під час свят. Цього року ми знову додали до допомоги кам’янчан м’ясні вироби, воду, солодощі, аби хлопці відчули смак Різдва, – розповідає мер. – Уранці 4 січня зустрівся з нашими Героями в Слов’янську. Хлопці тримаються і обіцяють стояти до повної перемоги, а також передають щирі слова вітань і подяки рідним та всім жителям міста.

В Артемівську Михайло Євстафійович зустрівся з військовослужбовцями 308 батальйону, де служать понад сто кам’янчан. Деякі хлопці захищають мир у державі з самого початку антитерористичної операції.

Під час візиту кам’янчан до цього батальйону також завітали мери Солідара та Артемівська, які із захопленням розповідали про наших бійців, зокрема і про те, як хлопці у вільний час допомагають усім чим можуть місцевому населенню.

Разом очільники трьох міст побажали якнайшвидшого миру Україні та здійснення бажань на свята.

Прес-служба міськради.