Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
7 Січня 2016

НАШ «ДЕНЬ» НА «КІНОМЕДІЇ»

НАШ «ДЕНЬ» НА «КІНОМЕДІЇ»Не перший рік в Україні проводиться фестиваль «Кіномедіа», де режисери-аматори можуть продемонструвати країні своє бачення якоїсь теми.

Лейтмотивом «Кіномедії», яка завершилася напередодні нового року, була журналістика. Студенти К-ПНУ ім.Івана Огієнка, що планують пов’язати свою фахову діяльність із роботою в мас-медіа, взяли участь у фестивалі. Тижні наполегливої колективної праці Іванни ШЕПТИЦЬКОЇ, Інни ВІКНЯНСЬКОЇ та Василя АРОВИЧА не були марними.

Малометражка «День», над якою працювали Іванна, Інна та Василь, заручившись підтримкою викладача кафедри журналістики Олени Колупаєвої та магістрантки Анастасії Сербіної, отримала відзнаку як найкращий документальний фільм.

– Це була довгоочікувана перемога! – розповідає Василь Арович. – Вона є знаковою не тільки для нас, але й для інших студентів-журналістів. Наша команда змогла гідно показати набуті фахові вміння та навички і представити університет у столиці. Я впевнений, що це тільки початок довгого шляху майбутніх звершень і досягнень.

Прес-служба К-ПНУ ім.Івана Огієнка.