Субота, 20 Квітня 2024 р.
7 Січня 2016

ОБІГРІВ НА ПЕРИФЕРІЇ

З настанням сильних морозів у місті запрацювали два стаціонарні пункти обігріву за такими адресами:


–  вул.Франка, 30 (центр «Довголіття»);


– вул.Пушкінська, 34 (центр «Надія»).

Оскільки переносний намет, який біля ринку встановлювали в минулі роки, згорів, то цьогоріч погрітися можна буде лише у віддалених від центру районах.

– Щойно похолоднішало, пункти обігріву розпочали свою роботу. В стаціонарних умовах надаємо набагато якісніші послуги тим, хто їх потребує, – зазначив начальник міськуправління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій КРИЛОВ. – Маємо можливість відкрити ще 9 пунктів – у семи школах і двох лікарнях.

– Прийти до нас погрітися можуть як кам’янчани, так і гості міста, – розповідає директор центру «Довголіття» Тетяна ЛОЗІНСЬКА. – Маємо можливість не лише зігріти, але й забезпечити теплим одягом людей, які цього потребують. Відвідувачів, котрі бажають відігрітися, не так багато, напевно, тому, що ми розташувалися подалі від центру. Все ж готові надавати послуги навіть цілодобово.

У районі ж усі охочі можуть зігрітися в стаціонарних лікарнях і ФАПах. Як повідомив начальник районного центру ПМСД Василь ЯКОВЕНКО, чаєм, печивом і теплими батареями готові зігріти жителів та гостей району в Центральній районній лікарні, Орининській, Староушицькій, Жванецькій, а ще у медичних закладах Великої Слобідки, Рихти, Ходорівців, Гаврилівців, Колибаївки та Нігина.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.