Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
22 Січня 2016

ЧИМ ЗАМАНЮЮТЬ НА СЛУЖБУ?

Володимир Возний, Віктор Коршок, Микола ГрушкаЗарплата 7000 – 14 000 гривень (і вдвічі більша під час виконання завдань на сході), виплата грошей на оздоровлення та матеріальна допомога, безкоштовне лікування і навчання, можливість отримати службове житло та обов’язкове державне страхування – такі плюси Міністерство оборони обіцяє тим, хто укладе контракт зі Збройними силами України. 

Саме питанню служби за контрактом було присвячено прес-конференцію, яку 19 січня провели військовий комісар підполковник Володимир ВОЗНИЙ, командир 48-ї інженерної бригади підполковник Віктор КОРШОК та начальник відділення запасу і кадрів військкомату майор Микола ГРУШКА.

Сьогодні ЗСУ чекають на чоловіків і дівчат віком 18-60 років, які мають бажання служити, незалежно від того, були вони в армії чи ні. На тих, хто пройде співбесіду, чекає обов’язкове заняття у навчальних центрах. Віднедавна працює спрощена система оформлення на службу за контрактом. Маючи на руках необхідні документи, офіцер за один день може перевтілитися на контрактника.

За словами Віктора Миколайовича, саме новостворена інженерна бригада найбільше потребує поповнення. На сьогодні зголосилися стати контрактниками два десятки кам’янчан. Особливо тут раді бачити чоловіків таких спеціальностей, як водій, водій-кранівник, бульдозерист і сапер. Дівчат набирають переважно із числа медиків. Охочим

поповнити лави інженерної бригади телефонувати: 3-33-00 (просити з’єднати з відділом персоналу).

Військовий комісар повідомив, що наразі проводяться заходи зі створення єдиного державного електронного реєстру військовозобов’язаних.

– Це робиться для того, щоб відновити втрачений за попередні 20 років стан військового обліку, – зазначив Володимир Миколайович. – Тому чоловікам не варто боятися викликів до військкомату та проходження військово-лікарської комісії для встановлення ступеня придатності.