П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
22 Січня 2016

ЗГАДАЛИ ПРО БОРОДАТУ СПРАВУ

14 січня під час виїзного засідання депутатського клубу депутати міської ради обговорювали питання скандального 6-поверхового, 30-квартирного житлового будинку на вул.Пушкінська, 53а. Обранці зовні оглянули недобудову, а вже у сесійній залі детальніше розбиралися в ситуації, що склалася. Оскільки в міській раді багато нових депутатів, то їм було цікаво послухати про проблему, яка не вирішується роками.

Суди за право на будинок тривають між потенційними власниками ще з 2006 р. Поки приватний підприємець із Чернівців Євген Телесницький і кам’янецьке приватне підприємство «Фаворит Стар» доводять свою правоту в судах, недобудова заростає бур’янами. Невизначеність власника унеможливлює оформлення земельних відносин.

Про нові обставини у справі доповіли представники сторін, які воюють. Проте сесійну залу вони вкотре перетворили на залу судових дебатів, де представляли свої позиції.

Начальник юридичного управління Кам’янець-Подільської міської ради Олег МЄЛЄКЄСЦЕВ попросив представників обох сторін подати нову документацію у справі. І вже на земельній комісії депутати розглянуть її детальніше.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.