П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
29 Січня 2016

ДЛЯ ТУРИСТІВ ВИСОКОГО ПОЛЬОТУ

Вадим Савчук, Олексій КаспрукНа Міжнародному авіаційному форумі, який відбувся 25 січня в Чернівцях, Кам’янець-Подільський представляв заступник міського голови Вадим САВЧУК.

На форумі, зокрема, йшлося і про розвиток економіки та туристичної галузі.

– Ці питання актуальні для нашого міста, адже Чернівецький аеропорт відкриває великі можливості для Кам’янця, насамперед у сфері залучення іноземних туристів, – розповідає Вадим Анатолійович. – На зустрічі були присутні представники провідних туристичних агентств і готельного бізнесу, аеропорту «Сучава» і найвідоміших міжнародних авіакомпаній, серед яких «Turkish Airlines», «YanAir», «Урга», «Україна-Аероальянс». До речі, за розрахунками експертів, маючи лише один регулярний рейс, аеропорт «Чернівці» може обслуговувати близько 120 тисяч пасажирів на рік.

Також Вадим Савчук зустрівся з мером Чернівців Олексієм КАСПРУКОМ для обговорення планів розвитку Подільсько-Буковинського туристичного кластера.

Саме спільні туристичні маршрути допоможуть зробити користувачів послуг їхнього аеропорту потенційними кам’янецькими гостями.

На форумі порушувалося і питання малої авіації, що теж актуально для Кам’янця, адже нещодавно в місті почалося відновлення нашого аеропорту, який наразі може приймати маломірні судна.

За матеріалами прес-служби міськради.