П'ятница, 29 Березня 2024 р.
26 Лютого 2016

БУДИНОК МАЙБУТНЬОГО: ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИЙ, ПАСИВНИЙ, АВТОНОМНИЙ

11 квітня 2016 року, 

м. Кам’янець – Подільський 

Будинок майбутньогоАсоціація з енергоефективності та енергозбереження (АЕЕ) за підтримки Посольства Франції в Україні, Кам’янець-Подільської міської ради, проекту “Енергоефективність в громадах”, що впроваджується GIZ, запрошує Вас взяти участь у Конференції “Будинок майбутнього: енергоефективний, пасивний, автономний”, яка відбудеться 11 квітня у місті Кам’янець-Подільський!

Планується, що участь у заході візьмуть: представники Посольства Франції, Мінрегіону, очільники міст, французькі, німецькі та українські експерти, провідні фахівці галузі та профільні організації тощо. Мета заходу – поширення кращих практик та світового досвіду у сфері енергоефективного проектування та будівництва, а також налагодження партнерських відносин тощо.

В рамках заходу заплановані дискусійні панелі за напрямками:

• Архітектурне проектування будинків;

• Утеплюючі та оздоблюючі матеріали;

• Комунікації в будинку.

Також, за підтримки Кам’янець-Подільської міської ради, після офіційної частини Конференції відбудеться оглядова виїзд-екскурсія на потужності міста з використанням відновлюваних джерел енергії, а також завод по виробництву енергоефективного обладнання.

Якщо Ви маєте значний досвід за напрямками «утеплюючі та оздоблюючі матеріали» або «комунікації в будинку» та бажаєте поділитись своїм досвідом, виступивши з презентацією, будь ласка звертайтеся за адресою: o.reminskaya@gmail.com або телефоном: + 38 097 834 97 08.

Для отримання додаткової інформації звертатися за адресою: office.energyefficiency2015@gmail.com

або телефоном: +38 093 20 77 211.

Для участі у заході необхідно зареєструватися за посиланням.

Звертаємо Вашу увагу, що кількість місць для участі у заході обмежена! Перевага при підтвердженні реєстрації буде надаватись профільним організаціям та ранньозареєстрованним учасникам.


 За підтримки:

Кам’янець-Подільської міської ради

Проекту GIZ “Енергоефективність в громадах”

Архітектурна французька компанія ARC-MOE



Інформаційні партнери:

Журнал «Будівельний журнал» 

Журнал «Prof Build»

www.energy-efficiency.in.ua 

https://www.facebook.com/A.E.E.Ukraine