Середа, 24 Квітня 2024 р.
25 Березня 2016

У ВБИРАЛЬНЮ ЧЕРЕЗ ПРИЙМАЛЬНЮ

Із делікатною скаргою до редакції прийшов пенсіонер, котрий повертався з департаменту соцзахисту міськради.

У ВБИРАЛЬНЮ ЧЕРЕЗ ПРИЙМАЛЬНЮ– У приміщенні департаменту я не зміг скористатися туалетом, бо його закрили на ключ і, очевидно, відкривають лише працівники, – обурюється чоловік. – Це створює незручності для людей. У соцзахист часто приходять жінки з дітьми, люди похилого віку, яким доводиться чекати в черзі. Звичайно, є громадська вбиральня надворі, в парку неподалік. Але я б порадив нашим чиновникам її відвідати…

У приміщенні соцзахисту вбиральня справді закрита. Проте, як нам пояснили працівники, щоб нею скористатися, треба спочатку зайти до приймальні. Саме там можна роздобути ключі.

– Туалет працює, ключі висять у приймальні, – кажуть у департаменті. – Людина може зайти і взяти їх. Усі відвідувачі про це знають. Річ у тому, що коли туалет був відкритий, через нього проходили всі, хто гуляв парком.

Не дивно, що громадський нужник своїм виглядом і запахом змушує кам’янчан при потребі забігати до сусіднього приміщення. Дивно, що місцеві депутати не поспішають виділяти кошти на громадські туалети в місті та й узагалі забули про такі потреби мешканців і туристів.