П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
22 Квітня 2016

ЛІКАРНЮ ТРОЩАТЬ?

– Уже декілька днів на території міської лікарні руйнують стару будівлю, де колись був тубдиспансер. Пил, бруд, будівельне сміття та, не виключено, що й палички Коха, розлітаються на всі боки, – телефонуючи до редакції, повідомили стурбовані мешканці багатоповерхівок, що на розі вулиць Огієнка та Червоноармійської. 

Жителі цікавилися, що там будується, і чи не станеться так, що 100-тисячний Кам’янець залишиться без лікарні.

Ось як нам прокоментували ситуацію в мерії:

– Старий тубдиспансер, який довгий час не використовувався, було включено до переліку об’єктів на приватизацію, – розповідає директор департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Майя ГУРСЬКА. – У грудні 2014 року відбувся аукціон. На цей лот претендували двоє. Переміг підприємець із Хмельниччини Володимир СПІВАК, який придбав будівлю за майже 700 000 гривень. На першому поверсі мав обладнати медзаклад, на інших – офісні приміщення. На сьогодні, за умовами конкурсу, він зачищає ділянку для майбутнього будівництва. 

У департаменті містобудування та архітектури міськради повідомили, що підприємець наразі задекларував підготовчі роботи. Іншої розробленої та узгодженої документації до державної структури він поки що не надав.

А доки тривають підготовчі роботи, містом ширяться чутки, що невдовзі на розі вулиць Огієнка та Червоноармійської може вирости нова багатоповерхівка. Бо підприємець, начебто, хоче просити міських депутатів змінити призначення об’єкта. Але поки офіційних роз’яснень у «білій хаті» не надають.