П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
29 Квітня 2016

ВШАНУВАЛИ ГЕРОЇВ

ВШАНУВАЛИ ГЕРОЇВ27 квітня на фасаді СЗОШ №5 встановили меморіальну дошку в пам’ять про випускника цієї школи, який загинув на сході, захищаючи суверенітет нашої держави. Майор ЗСУ Сергій МЕЛИМУКА навчався тут із 1983 до 1991 р. Сергій Миколайович героїчно загинув 14 липня минулого року під час розмінування місцевості поблизу Станиці Луганської. Він був командиром інженерної роти 128-ї окремої гірсько-піхотної бригади. Без батька залишилися дві доньки.

Право відкрити меморіальну дошку надали міському голові Михайлові СІМАШКЕВИЧУ, нардепу Володимиру МЕЛЬНИЧЕНКУ та племінниці Сергія, учениці цієї школи Вікторії СЛОБОДЯН.

ВШАНУВАЛИ ГЕРОЇВВшанувати пам’ять Героя прийшли його рідні, побратими, представники міської влади.

Цього ж дня у с.Рихта на фасаді місцевої школи відбулося відкриття меморіальної дошки Володимиру АТАМАНУ, який трагічно загинув, виконуючи військовий обов’язок в Афганістані в березні 1984 р. Хлопцю було лише 20 років. Вшанувати пам’ять Володимира Петровича прийшли представники районної влади, Кам’янець-Подільської спілки ветеранів Афганістану, учні школи, громада села.

Звертаючись до присутніх, голова міської Спілки афганців Володимир ДУДКО зазначив, що це вже третя меморіальна дошка, яку відкривають у районі.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.