П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
6 Травня 2016

РОЗГОВІЛИСЯ ТИХО Й СИТНО

На диво спокійно, але не без традиційних нюансів відсвяткували мешканці міста та району Великодні свята, що співпали із травневими.

Подвійні вихідні кам’янчани, вочевидь, вирішили відзначити подвійною порцією святкових страв. Бо якщо в день Пасхи, 1 травня, екіпажі «екстреної» частіше виїжджали до тих, кому стало погано у церкві, то наступного дня рятували тих, хто переоцінив свої можливості за столом. Мешканців скосило від переїдання. Зі слів головного лікаря станції екстреної медичної допомоги Мирослава КОЛОМИЯ, лікарі отримали понад вісімдесят викликів, що стосувалися харчового отруєння. Очевидно, розговлялися кам’янчани не достатньо поступово, та не лише яйцем і паскою.

А от на дорогах міста і району спостерігався святковий «штиль». На щастя, під час вихідних не сталося аварій. Проте нетверезих водіїв за кермом побільшало – в місті працівники поліції зафіксували 7 таких випадків.

Декому совість дозволяла не лише виїжджати на дорогу напідпитку, але й грабувати на Великдень. У с.Довжок увечері 1 травня злодій викрав мотоцикл «Ява» з подвір’я 30-річного місцевого жителя. За ніч до цього таким же чином на Довжку викрали мопед «Альфа». Загалом же, як кажуть працівники поліції, резонансних злочинів під час свят не трапилося. Щоправда, не обійшлося без сімейних бійок і застільних сварок.

Не залишилися без роботи рятувальники. 1 травня їм довелося гасити хлів, що спалахнув у с.Шустівці. Через два дні переїхали до Тарасівки, де через дитячі пустощі зайнявся сарай.