П'ятница, 29 Березня 2024 р.
27 Травня 2016

НОВЕ ЖИТТЯ СТАРОГО РАЙУНІВЕРМАГУ

Старий універмагОблуплені розвалини будівлі колишнього райунівермагу «Смотрич», які «гостинно» зустрічають туристів при в’їзді до Старого міста, давно набридли і кам’янчанам, і владі. Тільки впоратися із її власником від 2005 р. – столичним ТОВ «Ріелті-Сіті» – та примусити його навести порядок місту досі не вдавалося. Єдине, що змогли, – кілька років тому розірвати договір оренди землі.

Проте депутат міськради, підприємець Валерій СЛОБОДЯН повідомив редакції обнадійливу новину – руїни незабаром стануть гарним житловим будинком.

– Фірма-забудовник ТОВ «Дан-сервіс», яке я очолюю, укладає із власниками будівлі договір на спільну діяльність, за яким усі права передаються забудовнику, в тому числі ми будемо видавати свідоцтва на право власності на квартиру, – каже Валерій Анатолійович. – Проект реконструкції, вул.ЗарванськаМи порадилася із проектантами та керівництвом НІАЗу і запланували реконструкцію, втілення якої буде повністю відповідати вимогам забудови на території заповідника як щодо поверховості, так і зовнішнього вигляду.

Це буде триповерховий житловий будинок із вбудованими приміщеннями під магазини, кафе, пивні та винні бари.

Наразі збираємо від потенційних власників пропозиції, які могли б врахувати при виготовленні проекту. Зокрема, можливі коригування під замовника (площі магазинів, кафе тощо).

Всі охочі можуть звернутися в офіс «Дан-Сервісу» (вул.Привокзальна, 22Б,

тел.: (03849) 3-06-16, 098-985-1731.


Сподіваюся, що через два роки наш будинок прикрашатиме в’їзд до Старого міста.