П'ятница, 29 Березня 2024 р.
10 Червня 2016

ВАШЕ СЛОВО, МЕШКАНЦІ ВУЛИЦЬ!

Третього червня «Подолянин» у статті «Перша хвиля декомунізації: 15+9-2» оприлюднив список 13 вулиць і 9 провулків, які потрібно перейменувати, подав нові назви, запропоновані топонімічною комісією. Єдине уточнення, узгоджене комісією 6 червня: вулицю Козицького на Підзамчі рекомендовано назвати не Спортивною, а Князів Острозьких.

Проект рішення сесії міськради «Про перейменування вулиць міста Кам’янця-Подільського», в якому вказано старі й нові назви, з’явився і на офіційному веб-сайті міськради (kam-pod.gov.ua): на головній сторінці праворуч угорі на тлі Старого замку періодично висвічується повідомлення про те, що «приймаються пропозиції щодо перейменування вулиць». Їх потрібно подати до 6 серпня в письмовому вигляді на адресу: майдан Відродження, 1, кабінет 117, а можна відправити й на електронну адресу:

vikonkom@kam-pod.gov.ua.

Після 6 серпня топонімічна комісія збереться на чергове засідання, уважно розгляне всі думки, висловлені кам’янчанами, й остаточно визначиться з рекомендаціями депутатам міськради для їхнього вирішального голосування щодо нових назв.