П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
10 Червня 2016

ПАРКАН «З’ЇВ» ТРОТУАР І ТЕРПІННЯ МЕШКАНЦІВ

Будівельний паркан, який роками захаращує тротуар на розі вулиць Першотравневої та Данила Галицького, знову на слуху.

ПАРКАН «З’ЇВ» ТРОТУАР І ТЕРПІННЯ МЕШКАНЦІВ

Терпець увірвався мешканцям «військового містечка», яким щодня доводиться ходити проїжджою частиною поміж автомобілями через відсутність нормальної тротуарної зони. Люди не розуміють, чому вже тривалий час міській владі немає діла до безпеки пішоходів. Тому вкотре пишуть листа на ім’я міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА та копію передають «Подолянину».

«Вже кілька років тротуар перекрито будівельним парканом поруч із будівлею Держгеокадастру, – пише кам’янчанка Альона Єгорова. – Це унеможливлює безпечне пересування пішоходів. Особлива небезпека існує для людей літнього віку, школярів, мамів із дитячими візочками, яким доводиться виїжджати аж на середину дороги, бо попри паркан завжди припарковані авто. Між парканом і авто ні пройти, ні проїхати візком неможливо, бо там дуже вузько, а з-за паркану на дорогу випадає сміття і стоїть сморід…».

За вирішення питання проблемного паркану наразі взялися працівники КП «Інспекція з контролю за благоустроєм і санітарний станом міста».

– Ми з’ясовуємо ситуацію з будівництвом та шукаємо його власника, – каже директор інспекції Петро СОЛЯРИК. – Відомо, що справа довколо нього наразі в суді. В будь-якому випадку зобов’яжемо підприємця привести паркан і тротуар до належного стану.