Середа, 24 Квітня 2024 р.
24 Червня 2016

ХТО ЛІКВІДОВУЄ НАСЛІДКИ СТИХІЇ?

ХТО ЛІКВІДОВУЄ НАСЛІДКИ СТИХІЇ?

Минулого тижня через сильний вітер у місті падали дерева. Департамент ЖКГ зафіксув 6 повалених дерев і 5 гілок. На щастя, ніхто з перехожих не постраждав, однак трьом автомобілям добряче перепало.  

Так, у полоні величезної гілки від горіха опинився водій легковика «Opel Combo». Кам’янчанин ненадовго залишив «залізного коня» біля під’їзду будинку, що на Привокзальній, 18. А коли повернувся і сів до авто, на нього звалилася гілляка.

– Дерево могло впасти і на голову, – обурено розповідає дружина Ольга. – Розумію, що збитки нам ніхто не відшкодує, але ж має за це хтось відповідати. Більше того, стягувати гілляку з автомобіля нам довелося самотужки, бо комунальники зводили плечима, мовляв, це не в їхній компетенції. Нам тільки переводили стрілки з однієї служби на іншу.

У поліції за минулий тиждень зафіксували три факти пошкодження деревами автомобілів. Правоохоронці з’ясовують усі обставини подій та рекомендуватимуть потерпілим звертатися до суду для відшкодування майнових збитків.

Ми намагалися з’ясувати, хто ж має прибирати дерева, які впали після стихії. Як повідомили нам у департаменті ЖКГ, дерева, які впали в дворі загального користування, має забирати КП «Міськліфтсвітло», яке на сьогодні виграло тендер. Власники ж приватних будинків самі вирішують цю проблему.