Субота, 27 Квітня 2024 р.
8 Липня 2016

ЧИ БУДЕ У «ВІСНИКА» НОВЕ ЖИТТЯ?

Півтора місяця тому «Подолянин» повідомляв про припинення виходу газети «Кам’янець-Подільський вісник», засновником якої була Кам’янець-Подільська міська рада.

Тоді у своєму коментарі секретар міськради Дмитро ВАСИЛЬЯНОВ розповів, що незабаром буде створено комісію, яка має вирішити подальшу долю видання.

І ось цього тижня на сайті міськради з’явилося повідомлення, що комісія, котра вивчає питання реформування газети, запрацювала на чолі з Дмитром Васильяновим. До її складу входять депутати від різних політичних сил: Андрій Гамалій, Андрій Дюднєв, Андрій Конюшенко, Михайло Посітко, Наталія Савчук, Валерій Слободян та Олег Ткач.

Також у комісії працює кам’янецький журналіст Євген КАСАП, якого першого липня призначено на посаду директора комунального підприємства «Кам’янець-Подільський вісник». На наше запитання щодо того, чи видаватиметься «Вісник» надалі, новий керівник відповів, що поки ретельно вивчається ситуація, і саме від рішення комісії залежить подальша доля видання.

За інформацією прес-служби міськради, наразі вирішуються нагальні фінансові питання. Зокрема, повернення грошей тим кам’янчанам, котрі передплатили газету на цей рік. Міський голова просить цих передплатників готувати листи на його ім’я із зазначеними номерами телефонів, адресами проживання – і гроші буде повернено.