П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
15 Липня 2016

ПЕРЕВІЗНИКИ – ПІД НАГЛЯДОМ

Комісія, що стежить за роботою перевізників міста, перевірила санітарний стан «маршруток» і відповідність документів.

ПЕРЕВІЗНИКИ - ПІД НАГЛЯДОМ

Ще у червні розпорядженням міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА було створено комісію з контролю за виконанням умов договору кам’янецькими перевізниками. Очолив її перший заступник міського голови Григорій ГОРШУНОВ. Крім того, до складу двох робочих груп увійшли представники громадськості, міськвідділу поліції, Податкової служби, Спілки перевізників міста, ГО «Всеукраїнська спеціальна колегія з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю», відділу держконтролю та нагляду за безпекою на наземному транспорті Управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області, а також радники міського голови Людмила КОСОВСЬКА та Михайло КАЦАН.

Дві робочі групи працювали із 23 червня до 3 липня. Загалом було перевірено 80 маршрутних таксі із 94. А днями на розі вулиць Огієнка та Уральської комісія оглянула ще декілька автобусів, що курсують за маршрутами №№ 2, 3, 6, 7, 11, яких не вдалося перевірити під час основного обстеження.

За інформацією представників робочих груп, перевізників зобов’язали покращити вигляд салонів, привести до відповідності інформаційні оголошення і виконати кузовні роботи. Наразі комісія перевіряє, чи усунули перевізники виявлені недоліки.

За матеріалами прес-служби міськради.