П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
15 Липня 2016

«ДОНБАС» ВІДЗНАЧИВ КАМ’ЯНЧАН

Подяки і медалі від воїнів батальйону «Донбас» 13 липня отримали кам’янецькі волонтери. Відзнаки їм вручав начальник штабу батальйону кам’янчанин Сергій АКИМОВИЧ, позивний якого «Аким».

Сергій Акимович нагороджує Юрія Процика

Почесні грамоти від комбата отримали Віталій Кузнєц, Михайло Олійник, Анатолій Паладійчук, Геннадій Яцюк, Тетяна Кошелєва, Роман Браеску-Семенишин, Ігор Лобашов, родина Лящуків, громадські організації «Кам’янецька кікімора» та «Жіноча сотня», благодійний фонд «Центр допомоги кам’янчанам – учасникам АТО», колективи ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти» і філії ТОВ «Гермес», а також громада села Білівці із Тернопільщини.

донбас1.JPG

«Аким» передав медалі «Волонтер України» і пам’ятний шеврон знаному в місті лікарю-онкологу Артуру Савицькому, котрий не одну відпустку провів у зоні АТО, рятуючи життя захисників, а також власнику СТО «Forum Auto» Юрію Процику за постійний ремонт автомобілів.

– Якби не волонтери, України не було б. Саме завдяки активним і небайдужим українцям ми переможемо, – зазначив Сергій Акимович.