ХЛІБ НА ВАГУ ЗОЛОТА
Перемогу та золоту медаль у столиці виборов бездріжджовий хліб, випечений нашим товариством «Український кристал».
Нещодавно в Києві проводився конкурс серед українських виробників хлібобулочних виробів, де визначали найкращу за якістю і поживними властивостями продукцію. За перемогу боровся і відомий у місті «Український кристал».
Більше як сотня учасників представили на розсуд журі гастрономічні дива, вражаючи пишною здобою та різними хлібами. Втім найбільше до смаку прискіпливим суддям припав бездріжджовий хліб, випечений у місті над Смотричем.
Цей сорт хліба на борошні з грубого помелу розробили «кристалівці» спільно з Київським інститутом харчової промисловості близько двох років тому. Його корисні властивості відсутність дріжджів і борошно спеціального помелу, в якому зберігається клітковина. А це, як відомо, надзвичайно корисно для людського організму.
Золота нагорода і грамота гарне вшанування праці колективу ТОВ «Український кристал», а кам’янчанам ще один привід порадіти за успіх земляків.
Про подальші плани ми запитали в директора успішного підприємства Володимира ЮР’ЄВА:
Не зупинятись, коротко відповідає він, це наш девіз. Ми постійно вдосконалюємось і йдемо попереду. За плечима відзнаки за найбільший коровай в Україні, величезний тортфортецю на День міста, а тепер ще й смачний бездріжджовий хліб, виготовлений за новою технологією, виборов золоту нагороду. Нам подобається перемагати, і я цьому тільки сприятиму. Головне, аби шанувальники нашої продукції зрозуміли, що найсмачніше і найкраще завжди в «Українському кристалі».
А віднедавна кам’янчан і гостей міста до нових пекаренькафетеріїв манить ще й солодкий аромат кондитерських виробів і гарячої випічки. Тут завжди можна придбати свіжі торти й смачні тістечка. У планах Володимира Юр’єва відкрити у центрі міста, на вулиці Соборній, ще один такий заклад, аби потішити кам’янчан свіжовипеченими смаколиками.
Бачимо динаміку розвитку товариства і успіх у бізнесі, адже це результат складної та наполегливої роботи, і це тішить. У нелегкий час ще комусь вистачає розуму і сили бути креативним і сучасним.