Четвер, 25 Квітня 2024 р.
22 Липня 2016

ХЛІБ НА ВАГУ ЗОЛОТА

Перемогу та золоту медаль у столиці виборов бездріжджовий хліб, випечений нашим товариством «Український кристал».

ХЛІБ НА ВАГУ ЗОЛОТА

Нещодавно в Києві проводився конкурс серед українських виробників хлібобулочних виробів, де визначали найкращу за якістю і поживними властивостями продукцію. За перемогу боровся і відомий у місті «Український кристал».

Більше як сотня учасників представили на розсуд журі гастрономічні дива, вражаючи пишною здобою та різними хлібами. Втім найбільше до смаку прискіпливим суддям припав бездріжджовий хліб, випечений у місті над Смотричем.

Цей сорт хліба на борошні з грубого помелу розробили «кристалівці» спільно з Київським інститутом харчової промисловості близько двох років тому. Його корисні властивості ­ відсутність дріжджів і борошно спеціального помелу, в якому зберігається клітковина. А це, як відомо, надзвичайно корисно для людського організму.

Золота нагорода і грамота ­ гарне вшанування праці колективу ТОВ «Український кристал», а кам’янчанам ­ ще один привід порадіти за успіх земляків.

Про подальші плани ми запитали в директора успішного підприємства Володимира ЮР’ЄВА:

­ Не зупинятись, ­ коротко відповідає він, ­ це наш девіз. Ми постійно вдосконалюємось і йдемо попереду. За плечима ­ відзнаки за найбільший коровай в Україні, величезний торт­фортецю на День міста, а тепер ще й смачний бездріжджовий хліб, виготовлений за новою технологією, виборов золоту нагороду. Нам подобається перемагати, і я цьому тільки сприятиму. Головне, аби шанувальники нашої продукції зрозуміли, що найсмачніше і найкраще завжди в «Українському кристалі».

А віднедавна кам’янчан і гостей міста до нових пекарень­кафетеріїв манить ще й солодкий аромат кондитерських виробів і гарячої випічки. Тут завжди можна придбати свіжі торти й смачні тістечка. У планах Володимира Юр’єва ­ відкрити у центрі міста, на вулиці Соборній, ще один такий заклад, аби потішити к­а­м’янчан свіжовипеченими смаколиками.

Бачимо динаміку розвитку товариства і успіх у бізнесі, адже це результат складної та наполег­ливої роботи, і це тішить. У нелегкий час ще комусь вистачає розуму і сили бути креативним і сучасним.