Середа, 08 Травня 2024 р.
22 Липня 2016

КАМ’ЯНЕЦЬ ЗАПРОШУЄ НА ІЛЬКОВІ ЗАБАВИ

Напередодні Дня св.Іллі, 29-31липня, кам’янчан і гостей запрошують на фестиваль води «Ількові забави».

Крім водяних шоу, пінної дискотеки, свята мильної бульбашки на гостей чекає й гастрономічний сюрприз – рибні страви від кам’янецьких газдів. На площі Польський ринок відбуватиметься святкова програма «Ласунка збирає друзів».

Участь у сімейних розвагах і конкурсах «Аква-марафон» може взяти кожна сім’я, котра зареєструється за номером: (067)381-82-83. Учасників чекають перегони паперових корабликів, переправа на тролеї через річку, носіння води за пазухою по альпін-гірці, метання водою на влучність, риболовля, витягування скарбу Водяного тощо. Переможці змагання отримають подорож Дністром й сертифікати на аквавідпочинок у спа-закладах міста.

Також уперше під час фестивалю відбудеться Відкритий сімейний чемпіонат сплаву на байдарках по р.Смотрич. Його учасником може стати кожна родина (в складі 3-4 осіб), яка до 27 липня зареєструється за номером: (097) 508-33-22. Окрім можливості безкоштовно використати спорядження організатора чемпіонату «SKY7клуб», на переможця чекає приз від ГО «Відкрита асоціація готельєрів і рестораторів Кам’янця-Подільського» – телевізор «Hyundai».

Додаткова інформація на сайті: dpgumanitar@kam-pod.gov.ua. Детальна програма фестивалю – в наступному номері «Подолянина».