П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
5 Серпня 2016

КОМУ НАРЕШТІ АСФАЛЬТ, КОМУ ПЛИТКУ

Вулицю Чехова відкриють для проїзду, а «п’ятачок» у центрі міста, де наразі тривають ремонтні роботи, встелять плиткою. Про це повідомили під час комунального брифінгу 2 серпня.

Перевіряти роботу чернівецької фірми, яка із залученням техніки нашого міста ремонтує вул.Чехова, взялися заступники міського голови Сергій БАБІЙ, Вадим САВЧУК і народний депутат Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО.

– Уже шостий рік закритий цей «транспортний коридор», який би розвантажив декілька вулиць, – каже директор департаменту ЖКГ Олександр БАБЧИНСЬКИЙ. – Тепер нарешті тут буде встелено крупнозернистий чорний асфальт, що дасть можливість проїжджати цією вулицею. Для цього з міського бюджету виділено 1 мільйон 250 тисяч гривень. Щоб згодом зробити і верхній шар та уже повністю завершити ремонт, необхідно ще додатково 1,5-2 мільйони. Можливо, ця сума знайдеться в бюджеті наступного року.

КОМУ НАРЕШТІ АСФАЛЬТ, КОМУ ПЛИТКУ

Триває реконструкція і на «п’ятачку». Працівники ПП «Будкомплект» знімуть тут старе покриття та встелять плитку, виклавши на зеленому фоні символ Кам’янця-Подільського – жовте сонце. Для облаштування 754 кв.м. із міського бюджету виділили 290 тис.грн. Заплановано відремонтувати й частину алеї, де продавці домашніх квітів постійно сидять у болоті. Як кажуть посадовці, «п’ятачок» буде звільнений від стихійних прилавків і наметів різних політсил. Натомість кам’янчанам пропонують надавати власні ідеї з приводу подальшого облаштування оновленого майданчика.