Субота, 20 Квітня 2024 р.
5 Серпня 2016

ПЛЮС ОДНА АМБУЛАТОРІЯ

ПЛЮС ОДНА АМБУЛАТОРІЯ

У місті відкриють ще одну, вже тринадцяту, амбулаторію загальної практики сімейної медицини, яка буде облаштована в новозбудованій багатоповерхівці на вул.Саксаганського, 1в.

Приміщення для медзакладу виділив забудовник Олександр КОНДРАТОВ (фірма «Марс-ЛТД»), який звів у цій частині міста декілька житлових будинків. У майбутній амбулаторії вже зробили внутрішній ремонт, встановили індивідуальне електричне опалення. Із меблями та медобладнанням допомогти пообіцяли представники влади. Як повідомив начальник міськуправління здоров’я Юрій ПЛИВАНЮК, в амбулаторії працюватимуть 5 лікарів. Навчання вже пройшов медик, який очолюватиме заклад. Зі слів Юрія Васильовича, на звичному місці працювати залишиться й амбулаторія на вул.Павлова, що розташована в приватному секторі на Смирнова.

П’ять пральних машинок для пологового будинку міста придбали міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і народний депутат Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО. Зі слів медиків, закуплена техніка дасть можливість прати халати, костюми персоналу, але повністю не вирішить питання прання в пологовому. Адже, відповідно до норм, операційна, забруднена кров’ю білизна повинні пратися окремо, у великій промисловій професійній машині. Тому відкритим залишається питання купівлі цієї послуги в міської лікарні.