Четвер, 25 Квітня 2024 р.
26 Серпня 2016

КВАРТИРИ ДО СВЯТА

Напередодні Дня Незалежності ордери та ключі від квартир у новому дев’ятиповерховому будинку на вул.Чехова, 45в отримали 18 кам’янчан.

КВАРТИРИ ДО СВЯТА

Більшість із них – працівники ВАТ «Кам’янець-Подільський автоагрегат», які ще з 80-х рр. перебували у квартирній черзі від заводу. Крім того, два помешкання виділили кам’янчанам, які стояли на обліку в міськвиконкомі, – це інвалід війни в Афганістані та жителька міста, відселена з аварійної будівлі на Драй-Хмари, 24.

Із подвійним святом – Днем Незалежності та новосіллям – щасливих власників квартир привітали міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і нардеп Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО.

Історія цього будинку досить непроста, адже будівлю почали зводити ще за часів Радянського Союзу, добудовувало її вже ПП «Віват Агро». Його директор Валерій КАНІЦЬКИЙ у вітальному слові подякував мешканцям за розуміння і терпіння, а також висловив вдячність інвесторам, будівельникам та міській владі, яка доручила завершити цей будинок.

Урочисте відкриття закінчилося святковим розіграшем цінних призів. Власники квартир отримали різноманітну побутову техніку для дому: від електрочайників і блендерів до пилососів, телевізора та пральної машини.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.