Четвер, 28 Березня 2024 р.
2 Вересня 2016

ГРА І ЖИТТЯ «ВИБУХОВИХ» БРИТАНЦІВ

1 вересня стартував довгоочікуваний фестиваль «Республіка». Крім перших виступів, учора вже відбулася і перша прес-конференція. Її дала Наталі ТЕНА,  відома як акторка серіалу «Гра престолів» (роль Оші). До Кам’янця вона приїхала як солістка британського гурту «Molotov Jukebox».

Музиканти розповіли, що частенько гастролюють Європою та Бразилією, а в Україну приїхали вперше. Подякували за гарний прийом і відзначили, що чули про проблеми в Україні з Кримом і війною, однак ще не розуміють причини виникнення конфлікту, тож цікавляться такими моментами.

– Вам подобається фортеця, на території якої виступатимете? Гадаєте, вона б підійшла для зйомок «Гри престолів»? – запитали ми Наталі Тену.

– Так! Чому б ні? Вона фантастична! Ми дуже довго чекали цього концерту. Адже коли є можливість грати у стінах фортеці, з радістю приїжджаємо.

Наталі ТЕНА

– Ви себе більше вважаєте актором чи музикантом? Чи не складно поєднувати ці речі?

– Ці професії дуже близькі й легко поєднуються. Так само, як можна бути водночас журналістом і сценаристом. Правда, іноді доводиться працювати по 14-16 годин на день, це дуже велике навантаження. Звісно, в ідеалі було б зніматися у фільмах і займатися музикою почергово, але так не виходить.

– Ваша популярність у кіно допомагає гурту стати відомішим?

– У деякій мірі. Наш гурт лише починає розвиватися, але якби нам музика не приносила успіху, ми б цим не займалися.

– У назві гурту присутнє слово «Молотов». В нашій країні воно асоціюється з вибуховими «коктейлями»…

– Коли ми починали грати, назви не було. На одному з фестивалів люди запитували, хто ми, тож нашвидкуруч вигадали «Molotov Jukebox». У нас це також асоціюється із революційним духом, вибуховістю, що інтегрується в нашу музику.