Субота, 20 Квітня 2024 р.
9 Вересня 2016

КОГО ВШАНУЮТЬ НА СЕСІЇ

Комісія з питань нагородження при міській раді розглянула подання колективу К-ПНУ ім.Івана Огієнка про нагородження відзнакою міської ради «Честь і шана» чотирьох студентів і випускників факультету фізичної культури.

Йдеться про багаторазову чемпіонку України з фехтування Аліну Комащук, котра 2016 р. стала олімпійською чемпіонкою. Також представлено неодноразового чемпіона України, чемпіона Європи Олександра Пєлєшенка. Найголовніше досягнення у його спортивній кар’єрі – участь в Іграх XXXI Олімпіади, де посів IV місце й установив новий рекорд України. Великі спортивні здобутки має й гімнаст Ігор Радівілов. 2012 року він став бронзовим призером Олімпіади в Лондоні, 2016-го – фіналістом Олімпіади у Ріо-де-Жанейро. Неможливо не відзначити й Сергія Куліша (кульова стрільба), котрий на цих Олімпійських іграх виборов першу срібну медаль для України.

Комісія вирішила рекомендувати сесії міської ради, що відбудеться 14 вересня, удостоїти цією відзнакою претендентів.

Окрім того, на розгляд сесії буде винесено питання щодо присвоєння звання «Почесний громадянин міста Кам’янця-Подільського» Михайлу Аносову (посмертно).

Прес-служба міськради.