Середа, 01 Травня 2024 р.
16 Вересня 2016

ДАЛИ СТАРТ МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ

ДАЛИ СТАРТ МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ

Власний павільйон на ІІ Міжнародній спеціалізованій виставці підприємств житлово-комунального господарства, що проводилася 7-9 вересня в столичному НК «Експоцентр Україна» під назвою «Вода. Тепло. Будинок», презентувало наше КП «Міськтепловоденергія», яке було єдиним з-поміж представників Хмельниччини.

Стенд Кам’янця-Подільського розмістився на виставці під першим номером, отже, презентація гендиректора підприємства Валерія ГОРДІЙЧУКА дала старт заходу.

– Кам’янець-Подільський у нашому департаменті завжди звучить як передове місто, – каже директор департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Дмитро КОРЧАК. – Це одне з небагатьох міст України, яке досягло значних успіхів у модернізації водопровідного господарства та проектів із забезпечення міста чистою питною водою.

Найбільше уваги відвідувачів нашого павільйону привернули он-лайн-диспетчерська, робота твердопаливних котелень, модернізація водопровідного господарства, проекти, що були втілені за кошти кредиту Світового банку, та проект «Розумний будинок», над яким сьогодні працюють фахівці комунального підприємства.


БЮВЕТ У КУХНІ

Над перспективою встановлення сучасних приладів із доочищення води у багатоповерхівках міста наразі працюють у КП «Міськтепловоденергія». Втім, перш ніж втілювати його в життя, адміністрація підприємства хоче почути думку споживачів.

Аби позбутися проблеми так званого повторного забруднення води через зношеність мереж, «Міськтепловоденергія» пропонує можливість встановити установку з доочищення в підвальному приміщенні, звідки прокладається окремий трубопровід до кухні.

Вода з установки подаватиметься виключно для пиття та приготування їжі, а перед тим, як потрапити до крана, проходитиме очищення потужним фільтром. Облік очищеної води здійснюватиме окремий лічильник.

Свої пропозиції, зауваження та заявки просимо надавати за номером: 3-52-80, або на електронну адресу підприємства (kp-mtve@ukr.net).


ПОБАЛАКАЄМО ПРО БАНЮ

Адміністрація КП «Міськтепловоденергія» повідомляє, що 23 вересня, о 15.00, в приміщенні актового залу підприємства за адресою: вул.Тімірязєва, 123, відбудуться громадські слухання з питання встановлення регульованого тарифу на послуги лазні для КП «Міськтепловоденергія». До участі в обговоренні запрошуються всі охочі.

За матеріалами прес-служби КП «Міськтепловоденергія».