Четвер, 28 Березня 2024 р.
23 Вересня 2016

Грігол КАТАМАДЗЕ: «КАМ’ЯНЕЦЬ ГІДНИЙ МІЛЬЙОНІВ ТУРИСТІВ»

Делегації із Грузії та Білорусі побували в Кам’янці-Подільському 20 вересня. На базі нашого міста провели круглий стіл «Хмельниччина – Білорусь: подорожі й туризм».

Грігол Катамадзе, Наум Кац

Про туристичний потенціал регіону спілкувалися керівництво міста й області, директори державних історико-культурних заповідників «Самчики», «Меджибіж», а також президент Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України», Надзвичайний і Повноважний Посол Грузії в Україні Грігол КАТАМАДЗЕ і директор ТОВ «Центр бізнес-розвитку», голова Білоруської взуттєвої фабрики «Батічеллі» Наум КАЦ.

– Я дуже шкодую, що сьогодні лише вперше побачив Кам’янець-Подільський, хоча багато років мого життя пов’язані з Україною, – зізнався Грігол Катамадзе. – Думаю, надзвичайно важливо створити такі умови, щоб багато туристів приїжджали на Хмельниччину, в тому числі й до Кам’янця, одного із найкрасивіших куточків України. Багатство країни – це не лише корисні копалини й чорноземи, але й історична та архітектурна спадщина. Обіцяю, що рекламуватиму історичні куточки вашої країни, розповідатиму про чудові місця, куди варто приїхати.

Презентували закордонним гостям не лише історичні принади міста, але й проекти створення бальнеологічного курорту, реконструкції казарм Старої фортеці та Кушнірської башти.

Зі слів успішного білоруського підприємця Наума Каца, Україні та Білорусі задля розвитку варто налагодити співпрацю, зокрема у сфері економіки.