Четвер, 28 Березня 2024 р.
30 Вересня 2016

ХАЙ ЗАВЖДИ БУДЕ СОНЦЕ! І ТІЛЬКИ ВОНО

Щоб оновлений «п’ятачок» біля Центрального ринку, де кольоровою плиткою вимощений символ Кам’янця – Сонце, був зручним для пішоходів, 29 вересня на засіданні виконавчого комітету прийнято рішення заборонити на цьому майданчику рух усіх видів транспортних засобів; будь-яку торговельну діяльність; встановлення агітаційних, рекламних і будь-яких інших наметів.

ХАЙ ЗАВЖДИ БУДЕ СОНЦЕ! І ТІЛЬКИ ВОНО

А загалом на вчорашньому засіданні виконкому розглянули понад 70 питань.

На початку засідання міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ вручив подяку підприємцю Володимиру ТОРЯНИКУ за те, що він власним коштом відремонтував дворовий проїзд на вул.Данила Галицького, 20.

Було затверджено тариф – 7,50 грн. за користування опорами мереж вуличного освітлення для Інтернет-провайдерів. Отримані кошти будуть використані КП «Міськліфтсвітло» на впровадження енергозберігаючих технологій, проведення освітлення та мереж.

Також заслухали заступника міського голови Сергія БАБІЯ щодо стану підготовки міста до осінньо-зимового періоду. Зокрема, він зазначив, що 68 бюджетних установ готові до зими, в стані готовності й 21 одиниця техніки.

Прес-служба міськради.